Ydelser

 • Strafferet – et forsvar fra øverste hylde.
  Rasmus har gennem 20 år beskæftiget sig med strafferet. Erfaringen fra politiet, som operativ, efterforsker, sagsleder – gør at han finder de fejl, de uoverensstemmelser og strategier – som andre ikke gør.
  Forud for de 8½ år i advokatfaget – var han anklager i 5 år. Det betyder at han er i stand til at forudse anklagerens strategi – til gavn for dig.
 • Færdsel – har i 20 år været Rasmus speciale. Området er under konstant udvikling og mere komplekst, end man skulle tro. At han ofte har større indsigt i dette sagsområde end både anklageren og politividner – betyder at netop Rasmus klienter er endt med fx. at beholde førerretten og undgå konfiskation.
 • Civile retssager.
  Advokat (L) Rasmus Lind Hardt har stor erfaring med at føre retssager inden for bl.a. køberet, mangler ved fast ejendom, erstatningssager og ansættelsesret.
 • Rådgivning om køberet.
  Både i private og erhvervsforhold, kan det være dyrt når en handel går i “hårdknude”, reklamationer ender som tilsyneladende uløselige tvister og grej ikke kan anvendes.
  Rasmus er den rigtige – uanset om der er brug for kvalifikationerne til at føre en retssag kompetent eller brug for diplomatisk tæft, så sagen kan finde en hurtig løsning gennem forlig.
 • Rådgivning om køb af fast ejendom.
  Erfaring inden for rådgivning ved køb/salg af beboelsesejendomme, udlejningsejendomme og erhvervsejendomme, sammen med en grundig og sans for detaljer, sikre en tryg handel.
 • Foged- og inkasso ydelser.
  Stor erfaring med almindelige inkassoydelser samt godt kendskab til de mere specielle tilfælde, som arrest, bortauktionering, fogedforbud, udsættelsesforretninger mv.

Advokat (L) Rasmus Lind Hardt har erfaring med at bistå klienter med en lang række problemstillinger. Hver opgave er speciel og kompetencerne kan ikke afgrænses her – så tag kontakt og hør om jeg kan hjælpe med netop din situation.